IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близък приятел на принцеса Даяна: Меган Маркъл поразително прилича на нея

4 юни 2021 14 30

„Даяна изпревари с десетилетие времето си“, казва Стюарт Пиърс

Снимка: БГНЕС

Принц Хари се отдалечава от кралското семейство, подобно на неговата майка – покойната принцеса Даяна. За това главен принос има неговата съпруга – Меган и експерти намират все по-голяма прилика между херцогинята на Съсекс и свекърва ѝ.

Стюарт Пиърс, който помагал на принцесата на Уелс да подобри речта си за публично говорене, откри прилики между Даяна и снаха ѝ Меган Маркъл.
В интервю за британския таблоид The Sun Пиърс отбеляза, че подобно на лейди Ди по нейно време, херцогинята на Съсекс е решена да отстоява своята истина и да овластява жените.

„Даяна беше с десетилетия по-напред от времето си. Тя промени света, като му даде надежда, сила, доброта и автентичност. Нейната смелост и чувствителност към подобни разкрития беше поразителна. Това, което Меган преживяваше, всъщност беше духът на откровението, духът на прозрачност, който Даяна се опитваше да постигне“, каза Пиърс.

Стюарт също сравнява появата на Меган Маркъл и принц Хари в шоуто на Опра Уинфри със скандалното интервю на Даяна с Мартин Башир и отбелязва, че през последните 25 години британската монархия не се е променила много.

Противоречивият епизод на „Панорама“ се върна в светлината на прожекторите, след като вътрешно разследване на Би Би Си потвърди, че журналистът Мартин Башир е използвал нечестни методи, за да спечели благоволението на лейди Ди. Принц Уилям определи изявата за неподходяща и призова за забрана на шоуто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари